Eeva Siljamäki - Impres

Improvisaation, yhteistyön ja oppimisen asiantuntija

Olen improvisaation ja yhteistyön tutkija sekä kouluttaja. Ennen tutkijaksi ryhtymistä olen tehnyt työurani niin improvisoivana muusikkona, kuoronjohtajana kuin pedagogina (MuM, Sibelius-Akatemia). 

Tällä sivustolla voit tutustua osaamiseeni, koulutussisältöihin, lisätä ymmärrystä improvisaatiosta ja olla minuun yhteydessä. Blogista voit lukea pohdintoja vuorovaikutuksesta, improvisaatiosta ja oppimisesta.

Monialainen osaaja:
Muusikko...

Minulla on pitkä tausta musiikin ammattilaisena: esiintyjänä, kuoronjohtajana, improvisoijana ja musiikin sovittajana  rytmimusiikin parissa. Olen toteuttanut lukuisia omaleimaisia projekteja niin laulajana, muusikkona kuin kuoronjohtajana taiteidenvälisellä rajapinnalla yhdistäen draamaa musiikkiin.

IMG_20200718_132945_edited_edited.jpg

...pedagogi...

Olen kouluttajana ja pedagogina läsnäoleva, energinen, empaattinen ja kuunteleva. Autan osallistujia sanoittamaan kokemuksiaan ja huomiomaan vuorovaikutusta - mahdollistan oppimista ja muutosta. Pedagoginen kokemukseni on laaja aina perusopetuksesta ammatilliseen koulutukseen sekä täydennyskoulutukseen ja korkeakouluopintoihin asti. ​

Artequal110619258.jpg

...tutkija

Väitöstyössäni olen tutkinut improvisaatiopedagogiikan suhdetta yhdessä oppimiseen ja oppimisen mahdollistamiseen. Tutkimuksen olen tehnyt Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuorovaikutuksessa oman taiteellisen ja pedagogisen toimintani kanssa. Olen kehittänyt uusia menetelmiä taiteen soveltavan käytön alalla. ​Tutkimukseni sijoittuu musiikkikavatuksen alalle. 

Väitöstutkimus
Katso & kuuntele
Tutkimusjulkaisut

Katso: Improtutkijan oma tarina

  • YouTube